20012014_Madara_1

Van 1,2,3, naar een flawless skin met Mádara

Tuesday 21st Jan 2014, 12:58

Het is één van onze favoriete beauty merken (we schreven er eerder al over): Mádara.
Bekend om haar mooie biologische verzorgingsproducten, verreikt met een ‘hint of grass’.
Het merk, afkomstig uit Letland, maakt gebruik van krachtige, natuurlijke planten en bloemen. En dat werpt zijn vruchten af.

Ben je nog een newbie op het gebied van bio-beauty?
No worries, wij hebben de review van de Mádara starters-kit voor je.

In totaal zijn er drie product-sets verkrijgbaar: één voor een gecombineerde/normale huid, één voor de droge tot zeer droge huid en de derde is ideaal voor een vettige/gecombineerde huid. Wij probeerde de kit voor een droge huid uit, ideaal in dit droge seizoen
20012014_Madara_2
Ook al is het geen barre winter, met het hoger zetten van de verwarming en de grote temperatuurverschillen merk je wel dat je huid vaker een vocht-boost kan gebruiken.

Allright, we beginnen.

Stap 1. Reinigen 20012014_Madara_3
20012014_Madara_4
Het rijke en zachte schuim met ‘Northern Yarrow’ (Duizendblad), dringt diep door tot de huid en zuivert deze zachtjes. Daarnaast verwijderd het je make-up, reguleert het vette zones en geeft het de droge huid wat rust, waardoor deze enorm fris en zacht aanvoelt. Het schuim is daarnaast goed te gebruiken rondom de ogen.
Breng het product in de ochtend en avond aan en masseer deze zacht in je huid. Spoel het vervolgens af met warm water en vervolg de reiniging met de Mádara toner en moisturizer.

In het kort:
De Purifying Foam – met het door Mádara zo geliefde Noordelijke Duizendblad – maakt de huid niet alleen grondig schoon, de foam voelt ook nog eens zacht aan en laat geen trekkerig gevoel achter.

Stap 2. Tonen 20012014_Madara_5
20012014_Madara_6
In Nederland slaan we deze stap te vaak over. Waarschijnlijk komt dat omdat veel mensen denken dat een toner in een droge huid resulteert. Deze Comforting Toner is echter enorm mild voor je huid en reguleert de PH waarde. Daarnaast zorgt het voor een rustige, soepele en volledig schone huid.

In het kort:
De frisse geur doet ons aan komkommer denken en geeft een heerlijke energy-boost.

Stap 3. Hydrateren 20012014_Madara_7
20012014_Madara_8
20012014_Madara_9
Last but not least, de Deep Moisture Cream: een soort super smoothie voor je huid.
Met ingrediënten als avocado, rozen, cacao, algen, rozenbottel en haver zorgt het ervoor dat de crème snel smelt en in de huid absorbeert. Deze crème is bedoeld voor een drogere huid en zal voor het normale huidtype waarschijnlijk te zwaar zijn.
Heb jij een normaal huidtype? Gebruik dit product dan 1 keer per week als een treatment om de hydratatie van je huid een boost te geven.

In het kort:
Dit heerlijk ruikende product is een verademing voor de droge huid en zorgt voor een zichtbare hydratatie.

Na deze easy 1,2,3 steps hebben we de hele dag een zachte huid.
We are hooked!!

Meer weten?
Neem dan ook eens een kijkje op de Mádara website waar wordt uitgelegd hoe je je gezicht het beste kunt schoonmaken en waar je de producten kunt kopen.

Share on FacebookTweet about this on Twitter