BsaB_WinActie_Groot

Giveaway Tuesday: Win een BsaB pakket

Tuesday 17th Dec 2013, 11:31

Bij 7 Days of Goodness houden we van mooie producten. BsaB deelt deze liefde, en maakt de beste organic kaarsen, geurverspreiders en meer moois voor in huis.
Aangezien de Kerstdagen voor de deur staan – en je vast nog een fijn cadeau voor jezelf (of iemand anders) zoekt – hebben wij onze top 5 BsaB producten voor je uitgezocht.

Deze producten staan voor je klaar:
620x250_BsaB_1
Massage Candles – Deze fijne geurkaarsen (onze favoriet: ‘Deep Summer’) veranderen – na het smelten van de was – in een ontspannende massageolie. Een fijn weetje: de gesmolten was zal de ideale temperatuur hebben en is dus meteen klaar voor gebruik.
620x250_BsaB_2
Translucent Porcelain Candle Holder – Matched ideaal met je mooi gedekte tafel tijdens de feestdagen. De porseleinen kap past perfect op het bijgeleverd prosecco glas en geeft een mooi sfeerlicht.
620x250_BsaB_3
Pillow Mist – ‘Darjeeling Tea’. Klinkt ingewikkeld, maar is waarschijnlijk Thais voor ‘Ruikt Lekker’. Deze Pillow Mist spray je op je kussen, kleding en interieur voor een heerlijk ‘zen’- gevoel en geur.
620x250_BsaB_4
Coconut Soy Wax Candle – BsaB recycled en dat zien we graag. Zo ook met deze kokosnoot, die is gevuld met ‘Gardenia Jasmin’ soja wax. Extra leuk als drijfkaars of in de badkamer.
620x250_BsaB_5
Volcanic Stone Diffuser – De tijd van felle dennenboompjes aan je achteruitkijkspiegel is eindelijk voorbij, BsaB heeft namelijk de Volcanic Stone Diffuser. Druppel bijgeleverde olie op de steen en je auto zal weken lang heerlijk fris ruiken. De steen is ook erg geschikt voor in je kledingkast.

Wil je kans maken op deze fijne producten?
Stuur een mailtje naar connect@7daysofgoodness.com en wie weet zit je bij de gelukkigen.

Mocht je meer over de producten van BsaB willen weten, neem dan een kijkje op hun website.

Share on FacebookTweet about this on Twitter